BEZORGMETHODEN

Bij het plaatsen van een bestelling in onze webshop kun je ervoor kiezen om je bestelling door PostNL (bij iemand) thuis te laten bezorgen.

VERZENDKOSTEN

Sandwich Nijmegen berekent € 3,95 verzendkosten voor een bestelling. Deze verzendkosten komen te vervallen bij bestellingen vanaf € 100,00.Voor het retourneren van artikelen worden geen kosten in rekening gebracht, indien je het afgeeft bij Sandwich Nijmegen of Sandwich Apeldoorn.

Retourneren per post is voor eigen rekening.

LEVERTIJDEN

Afhankelijk van je bezorgmethode ontvang je het pakket binnen 1 tot 3 werkdagen.

Levertijden PostNL

Bestellingen die op werkdagen voor 20:00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. PostNL levert van maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 21:00 uur.

Wanneer het pakket na 2 bezorgpogingen niet afgeleverd kan worden op het door jou opgegeven bezorgadres, ontvang je hierover een bericht van de bezorger en gaat het pakket naar een PostNL servicepunt. Hier kun je met je legitimatiebewijs en het bericht van de bezorger zelf je pakket afhalen op het moment dat het jou uitkomt. Je hebt hiervoor drie weken de tijd. Indien iemand anders jouw pakket komt afhalen bij een servicepunt, dient diegene zich hiervoor te legitimeren en het bericht van de bezorger bij zich te hebben.Zonder legitimatiebewijs en een bericht van de bezorger kan PostNL het pakket niet meegeven.

Get in Touch!

APELDOORN
Telefoon: +31 (0) 55 763 0828
Adres: Korenstraat 104
Website: www.sandwichapeldoorn.nl

Get in Touch!

NIJMEGEN
Telefoon: +31 (0) 24 322 6891
Adres: Marikenstraat 54
Website: www.sandwichnijmegen.nl
Facebook Logo

Get in Touch!

VEENENDAAL
Telefoon: +31 (0) 318 763 700
Adres: Hoofdstraat 59
Website: www.sandwichveenendaal.nl
Facebook Logo